Peter de Ruiter

Maak iets moois met het PAX-logo

Maak iets moois met het PAX-logo

Maak iets moois met het PAX-logo, stuur je ervan foto in en ga geld inzamelen. Je ziet hier al een paar mooie voorbeelden: gefiguurzaagd (dank Sarah en Eva en mijzelf), op een tas (dank aan Jan-Jaap en Marja de Groot, vanuit het Museum for Air and Space Craft in Washington DC), op het strand (dank Cees Bos), vierkant in de lucht (dank Marlou van Campen) en vierkant achter PAX (Anna Gispen).

Ideeën: in zonnebrandcrème op de rug van je moeder, in witte kiezelsteentjes op een zwarte ondergrond, in zwarte kiezelsteentjes op een witte ondergrond, in bruine hagelslag op een witte boterham, in witte ... (je voelt hem al aankomen!) enzovoortssss.

Stuur je foto met jezelf (of los) naar mail@peterderuiter.nl. Dan zet ik de foto('s) vliegensvlug op de actiesite. Dan kun je daarmee vrijwel meteen (ik mail je als de foto er staat) geld mee gaan inzamelen. Ik zet je naam in de tekst.

Succes!

Beschikbare activiteiten:

  • Iets anders
25
15/07/2022
19:35

Lydia

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

PAX is de grootste vredesorganisatie van Nederland. We werken aan de bescherming van burgers tegen oorlogsgeweld, aan het beëindigen van gewapend geweld en het opbouwen van inclusieve vrede. Sint Jacobsstraat 12 | 3511 BS Utrecht | 030 - 2333346 KvK: 30214009